UITGESTELD!!! 50 jaar Limburgse Natuurgidsen – Provinciale Natuurgidsdag Limburg

UITGESTELD!! dit naar aanleiding van de recente maatregelen van de regering.

 

In 1970 werd de eerste cursus natuurgids in Limburg georganiseerd. Dit vormde meteen het startschot voor de Werkgroep Limburgse Natuurgidsen. Ondertussen leidde deze Werkgroep samen met Natuurpunt CVN  –   vroeger Centrum voor Natuur- en milieueducatie   –   duizenden natuurliefhebbers op tot natuurgidsen.

Dit wordt gevierd samen met de vele vrijwilligers, natuurgidsen (in spe) en andere organisaties in het veld. Bovendien zijn er wandelingen en workshops om inspiratie op te doen rond vernieuwende methodieken zoals bushcraft, storytelling en bosbaden. Of ga je graag gewoon op wandel in de buurt? Dan kan ook!

 

Wanneer?                                                    29/03/2020 van 09u30 tot 16u30