Specialisatie Cursussen

CleanTechAmbassadeur opleiding
maandag, 13 februari, 2017
Houthalen GreenVille
160€ (natuurgidsen -50€)

De opleiding tot CleanTechAmbassadeur omvat 11 lesavonden van 3 uur.
De CleanTechAmbassadeur verandert je zicht op de wereld
Wat met onze leefwereld van morgen? De economie van de toekomst? Kan ik als persoon bijdragen tot een duurzame wereld mèt winstgevende effecten voor mijn persoonlijke welvaart?
Een CleanTechAmbassadeur heeft inzicht in onze huidige toestand en kennis over de mogelijkheden om actief deel te nemen aan de verduurzaming van onze toekomst. De CleanTechWereld bestaat uit tal van fascinerende, innoverende bedrijven.
‘CleanTechAmbassadeurs’ leiden op een boeiende wijze bezoekers rond in deze bedrijven en projecten om de positieve en oplossende rol van Cleantech zichtbaar te maken. Met behulp van heldere taal laten zij mensen in concrete situaties ervaren hoe het begrip ‘Cleantech’ in het dagelijks leven kan worden toegepast.
Cleantech als oplossende rol voor de vele uitdagingen waar onze huidige samenleving voor staat zoals klimaatwijziging, het belang van hernieuwbare energie, het toepassen van circulaire economie, duurzaam omgaan met grondstoffen, water, voedselproductie, mobiliteit, wonen, recreatie, enz…
Inschrijven CleanTechAmbassadeur opleiding via http://www.cleantechpunt.be/ctp/cta/
Op de website van CleanTechPunt kan je ook terecht voor het boeken van een Cleantech-lezing of een rondleiding met CleanTechAmbassadeur in GreenVille of het NAC te Houthalen-Helchteren, de ideale kennismaking met het begrip ‘Cleantech’.
Een Cleantech-rondleiding werkt inspirerend voor jong en oud. Het vormt vooral een verbreding van persoonlijk inzicht voor iedereen die toekomstgericht wil leven.

www.CleanTechPunt.be